Dijous, 9 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un grup de veïns es mobilitza davant la fal·lera urbanística a Sant Pere de Riudebitlles

Una vintena de veïns del poble han convocat per aquest diumenge, a les 6 de la tarda a les Escoles Velles, una trobada veïnal on es discutirà el futur creixement del municipi.

La decisió s’ ha pres després de diferents reunions on han analitzat la situació actual pel que fa a construcció de nous habitatges i el nou projecte d’urbanització de la zona del Torrent de la Bayeta, que implicaria l’afectació de 64.618 m2 de terreny actualment no urbà.

Davant la falta d’informació per part de l’Ajuntament i d’una demanda creixent de diferents sectors i part de la població, aquest grup de veïns han cregut convenient fer una anàlisi de la situació urbanística de Sant Pere de Riudebitlles des del punt de vista més objectiu.

Aquest grup de veïns, doncs, convoca la trobada després de constatar que en pocs anys el nombre de vivendes de Sant Pere pot passar de les 770 que té actualment a tenir-ne 1.274, sense que hi hagi constància d’estudis realitzats des de l’Ajuntament per determinar l’impacte d’aquest creixement.

L’objectiu de la trobada és presentar la situació davant la resta de veïns per generar un debat sobre el creixement del poble i intentar definir el tipus de desenvolupament que necessita Sant Pere, per als propers anys.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: