Divendres, 3 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Jove Confraria celebra el 20è aniversari amb Manel Fuentes com a jove Confrare d`Honor

També van ser investit confrares de mèrit Ismael Prados, Eduar Arola i Ferran Centelles entre d`altres.

Ahir la jove confraria celebrava el seu vintè aniversari i ho feia amb la investidura del jove confrare d’honor i també dels joves confrares de mèrit. La reina del cava d’enguany , Mª José Suárez també va ser present en aquest acte i va acompanyar a la confraria al llarg de l’acte. Núria Plazas, la presidenta dels joves confrares va obrir l’acte amb un discurs centrat en les tasques que des de la jove confraria s’han realitzat al llarg d’aquests 20 anys. Plazas també va fer referència a la collita i també a la importància de la tasca d’aquests confrares en la difusió i la pedagogia del què el cava és i representa.

En primer lloc van ser investits els sis joves confrares de número. Seguidament es va procedir als joves confrares de mèrit. El primer a rebre aquest honor va ser Ismael Pradors el famós cuiner del programa cuina per solters, també els televisius Martí Gironell i Marta Torné, un dels locutors del programa de ràdio Prohibit als pares , el restaurador de l’hotel Arts Eduard Arola i el sommelier del Bulli, Ferran centelles.

Després del jurament de fidelitat van ser investits per la presidenta de la confraria.

Finalment el presentador Manel Fuentes va ser investit confrare d’honor i va jurar fidelitat al cava de manera molt entusiasta i irònica.

Fuentes va agrair a la confraria l’haver estat escollit i va oferir un discurs distès però fent referència a les polèmiques polítiques succeïdes enguany.

Ahir també van ser presents en l’acte convidats com Arantxa Sanchez Vicario, Alberto Berasategui o Jordi Tarrés, ja investits coma joves confrares en els darrers anys.

L’acte d’ahir es va celebrar a la seu de la confraria, degut també a les inclemències del temps.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: