Divendres, 10 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El president del partit popular Mariano Rajoy ha fet una clara defensa del consum de cava a Espanya

Ahir al migdia el president del Partit Popular es va reunir amb una representació del sector del cava a la seu de la Confraria del Cava de Sant Sadurní.

La reunió es va fer a petició del Partit Popular per tal de conèixer quin és l’estat d’ànim del sector en el marc del possible boicot al cava amb motiu del dur debat sobre l’estatut de Catalunya. La trobada ha tingut un àmpli seguiment de mitjans de comunicació d’arreu de l’Estat. Rajoy ha volgut ser molt clar enviant un missatge a tota la societat espanyola. Ha dit que el cava és un producte espanyol com qualsevol altre i que totes les persones que tenen el costum de consumir-lo han de continuar bevent cava malgrat el debat polític.Rajoy ha deixat clar també que serà tan contundent en suport al cava com també en la seva crítica contra l’estatut, que considera un document del tot negatiu per Espanya i per Catalunya. Això sí ha deslligat la política del sector del cava.

Rajoy s’ha reunit durant prop de tres quarts d’hora amb el president del consell regulador, Gustau Garcia Guillamet, el president de l’Institut del Cava, Magí Raventós, el president de la Confraria del Cava, Pere Bonet i el president del Grup Freixenet, Josep Lluís Bonet. El sector ha fet arribar la seva preocupació pel possible boicot al cava i ha agrait el gest de suport de Mariano Rajoy. Mariano Rajoy ha dit que la campanya contra l’estatut que farà el PP arreu de l’estat anirà acompanyada de missatges a favor dels productes catalans.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: