Dimecres, 8 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Units per Avinyonet no presentarà llista a les municipals del proper mes de maig

El grup municipal Units per Avinyonet UPA-FIC ha decidit no presentar candidatura a les properes eleccions municipals d’aquest 2015, després de 12 anys amb representació a l’Ajuntament d’Avinyonet del Penedès.

A través d’un comunicat expliquen que els motius fonamentals que els han portat a prendre aquesta decisió tenen a veure amb els motius mateixos que van originar la seva formació. La plataforma va sorgir arran del descontentament del nucli de la capital del municipi sobre el nom del poble i també per a reivindicar el retorn de l’Antic Sindicat Agrícola, anomenat Local d’Esquerres, al poble.

Consideren des de Units per Avinyonet que aquests temes ara estan en vies de solució o solucionats, i per tant, ja no és lògic presentar una candidatura formada només per persones d’un nucli de població i sense representants de la resta de nuclis del municipi.

En el comunicat donen les gràcies a totes les persones que els van donar suport a l’inici i durant aquests anys; però també han volgut recordar que malgrat al principi hi havia gent que no va sentir-se representants per la UPA, consideren que després s’ha pogut comprovar que han treballat per tot el municipi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: