Diumenge, 12 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El setmanari La Fura torna als forns de pa del Penedès a partir de demà

Quatre extreballadors del desaparegut setmanari La Fura s’han constituït en cooperativa i tornen a publicar el setmanari gratuït del Gran Penedès, que va desaparèixer el mes de maig passat després de 33 anys al carrer.

Des de meitat de juliol treballen intensament en uns baixos del carrer Santa Digna preparant la sortida del nou setmanari, que manté la capçalera, els continguts i els valors fundacionals.
A partir d’aquest divendres es distribuiran 25.000 exemplars setmanals a 216 forns de l’Alt, el Baix Penedès i el Garraf.
La nova Fura continuarà sent un setmanari gratuït i de proximitat amb una imatge modernitzada, que ha anat a càrrec de Marta Carbó, com explica una de les periodistes, la Meritxell Pérez.
La voluntat del nou equip, format per Roser Ferrer, Meritxell Pérez, Lídia Recasens i Jaume Plans, és centrar els esforços en El Tema de la Setmana que aprofundiran amb entrevistes o articles d’opinió.
La segona aposta passa per potenciar els temes propis al Noticiari i també dedicaran esforços a l’Agenda, entesa com un servei al lector. A la nova Fura, però, estarà al final del setmanari.
Roser Ferrer i Meritxell Pérez també destaquen la nova secció d’Opinió, amb cartes dels lectors i col·laboradors nous.
Com a cooperativa, tenen la intenció de potenciar el treball amb altres cooperatives i en aquest sentit, han encarregat la distribució del setmanari a la cooperativa social Entrem-hi.
La nova plantilla és petita i “fa de tot” amb molta il·lusió i la voluntat d’editar una Fura “oberta a tothom”.
L’únic handicap és que neixen sense pàgina web, però segons expliquen la intenció és posar-la en marxa en els propers mesos.

Comentaris

  1. Lluís Mac

    Felicitar al equip que ha tingut la valentia de tornar a publicar aquest setmanari, de ven segur teniu l’exit assegurat, ya que d’entrada amb aquest nou disseny i que segurament també anireu millorant, es una bona iniciativa.
    Un setmanari que te un públic fidel a les nostres poblacions, totalment necessari que es torni a publicar ya que la oferta que tenim actualment de “gratuit” es clarament mediocre.
    Exit asesegurat ja que amb una mica mes de bon bon tracte amb els clients (no com la direcció anterior o els comercials) ja esta assegurada la tirada.
    Endevant i bona feina.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: