Dimarts, 30 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Flama del Canigó arribarà enguany a 14 municipis de l’Alt Penedès

Òmnium Alt Penedès coordina enguany, per segon any, l’arribada de la Flama del Canigó a la comarca, que ha de servir per encendre les fogueres de la revetlla de Sant Joan.

Aquesta setmana s’han presentat els actes i el president d’Òmnium Alt Penedès, Jordi Parellada, destacava que aquest 2016 s’arribarà a més municipis i es comptarà amb la col·laboració de més entitats. Dels cinc municipis que hi van participar al 2015, enguany s’arriba a 14.
El recorregut de la flama per la comarca serà enguany també més complex; però l’inici es manté a Torrelles de Foix. Des de fa 17 anys la flama arriba al Penedès en aquest punt. Abans d’arribar al Penedès, la flama va al Parlament i des d’allà s’escampa per el territori.
Aquest 2016 es compta amb la col·laboració de més de 200 persones per tal de fer arribar la flama als 14 municipis que hi participen, i que organitzen diverses activitats per tal de rebre la flama i celebrar la revetlla.
La intenció d’Òmnium, si enguany tot funciona bé, és fer arribar la flama del Canigó a tots els municipis de la comarca el proper any amb la voluntat que serveixi també per ajudar a potenciar els actes de la revetlla de Sant Joan.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: