Acaba el V Màster de Viticultura, Enologia i Màrqueting del Vi
Organitzat per UVIPE i l’Institut del Cava, el Màster en Viticultura, Enologia i Màrqueting del Vi ha finalitzat amb un gran èxit de participació. Un total de 42 alumnes han assistit a les classes que durant nou mesos s’han impartit a l’escola de Viticultura i Enologia d’Espiells.
<br />Des de la seva creació, més de 250 persones han obtingut aquesta titulació, destacant Cèsar Cánovas, el millor sommelier d’Espanya 2005, Roger Viusà, participant del darrer any i classificat com a segon millor sommelier del món 2008, o Jordi Raventós, sommelier de l’hotel restaurant El Bosc de Banyeres del Penedès, alumne d’aquesta darrera edició i guanyador del premi Nas d’Or 2008.<br />L’objectiu del Màster ha estat fomentar la modificació d’actituds, promovent el canvi i la innovació mitjançant l’intercanvi d’informació i coneixements entre els participants i el professorat.<br />La propera edició d’aquest Màster de Viticultura, Enologia i Màrqueting del Vi tindrà lloc el gener de 2009.