Dimarts, 30 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els bars i restaurants viuen amb indignació les noves restriccions a la restauració

Les noves mesures i restriccions per evitar al propagació del coronavirus anunciades divendres pel govern de la Generalitat s’apliquen des d’aquest dilluns i, en principi, fins l’11 de gener.

Al sector de la restauració, les restriccions han estat rebudes amb indignació. Ara i durant els propers dies, bars i restaurants tenen els horaris restringits. Només poden obrir per servir esmorzars o dinars en les franges horàries de les 7.30 a les 9.30 h i entre les 13 i les 15.30 h. Els comensals, a més, han de portar la mascareta en tot moment i només se la poden treure en el moment de beure o menjar. Per sopar, només es poden servir comandes per emportar.

Joan Carles Segura, gerent dels restaurants del Casino i el Platets, considera que aquestes mesures són «d’una incoherència total».

En la mateixa línia es pronuncia el gerent de Cal Joanet, Joan Saumell, qui afegeix que les franges horàries proposades no tenen sentit.

Tant Saumell com Segura expliquen que al sector de la restauració ja van arrossegant una situació molt difícil de sostenir i estan en joc negocis als quals s’hi ha dedicat tota la vida.

D’altra banda, des de la restauració denuncien que les seves demandes no són escoltades ni tingudes en compte i, com molts altres sectors, troben a faltar ajuts que serveixin per amortitzar d’alguna manera el cop de la crisi del coronavirus.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: