Dimarts, 30 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Marc Sadurní, del centre d’expressió plàstica Zig Zag, serà l’autor de l’estampa de Sant Fèlix

Aquest dimarts al vespre els administradors de la Festa Major de Vilafranca van presentar la persona que serà l’encarregada de fer l’estampa de Sant Fèlix d’enguany.

Tot i fer-ho dins del taller Zig Zag, els cinc administradors van voler mantenir un cert misteri i abans d’anunciar el nom i fer-lo entrar a la sala van mostrar un video per la descoberta de la persona.

Es tracta del Marc Sadurní, del centre d’expressió plàstica Zig Zag. Segons va explicar la Sara Galí en nom del quintet administrador tots van tenir clar que podria ser un gran estamper. Per comunicar-li la tria van fer veure que anaven al taller per restaurar els capgrossos.

També va destacar que l’estamper és una persona molt vinculada a la Festa Major, havia ballat i també va conduir tallers per elaborar capgrossos de la Festa Major dels petits.
El Marc Sadurní explicava que li va fer molta il·lusió l’encàrrec, i que suposa també un gran compromís.

L’artista no ha concretat encara com serà l’estampa, però té clar que tindrà un segell personal i que serà diferent a les que s’han realitzat darrerament.

Desprès de l’anunci de Ladyssenyadora, per la imatge gràfica, i l’estamper de la Festa Major del 2019, caldrà esperar uns dies per l’anunci del pregoner o pregonera.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: