Diumenge, 24 de març de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Marc Sadurní, del centre d’expressió plàstica Zig Zag, serà l’autor de l’estampa de Sant Fèlix

Aquest dimarts al vespre els administradors de la Festa Major de Vilafranca van presentar la persona que serà l’encarregada de fer l’estampa de Sant Fèlix d’enguany.

Tot i fer-ho dins del taller Zig Zag, els cinc administradors van voler mantenir un cert misteri i abans d’anunciar el nom i fer-lo entrar a la sala van mostrar un video per la descoberta de la persona.

Es tracta del Marc Sadurní, del centre d’expressió plàstica Zig Zag. Segons va explicar la Sara Galí en nom del quintet administrador tots van tenir clar que podria ser un gran estamper. Per comunicar-li la tria van fer veure que anaven al taller per restaurar els capgrossos.

També va destacar que l’estamper és una persona molt vinculada a la Festa Major, havia ballat i també va conduir tallers per elaborar capgrossos de la Festa Major dels petits.
El Marc Sadurní explicava que li va fer molta il·lusió l’encàrrec, i que suposa també un gran compromís.

L’artista no ha concretat encara com serà l’estampa, però té clar que tindrà un segell personal i que serà diferent a les que s’han realitzat darrerament.

Desprès de l’anunci de Ladyssenyadora, per la imatge gràfica, i l’estamper de la Festa Major del 2019, caldrà esperar uns dies per l’anunci del pregoner o pregonera.

Enquesta

La sentència del Suprem em pot fer canviar d'opinió…

Programació

Ràdio Vilafranca

01:00
Temps de festa
Musical amb Xavi Ruiz
02:00
Escolta això
Programa musical amb Joan González
03:00
Posem-nos sèries
Sèries de TV de la mà de Cris&Clim

Penedès Televisió

00:30
Caminant per Catalunya
Excursions pel territori
01:00
El taller de l'artista
David Ribas - artista plàstic
01:15
40 hectàrees
Dolors Roca

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: