Dimarts, 30 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La 36ena campanya de l’ampolla ha recollit unes 50.000 ampolles

La campanya de l’ampolla va tenir lloc dissabte a Vilafranca i a altres pobles de l’arxiprestat sota la coordinació de Joves Cristians i amb la implicació d’altres entitats i voluntariat.

No hi ha encara xifres definitives de la recollida d’ampolles de cava buides que organitzava dissabte Joves Cristians de Vilafranca però sembla que el nombre ronda les 50.000, menys que les que es van recollir l’any passat.

La jornada es va desenvolupar amb normalitat i es van aplicar alguns canvis organitzatius que van permetre acabar la feina més d’hora, com explicava dissabte a la nit el responsable de Joves Cristians Joanjo González.

González també explicava l’organització de la campanya de l’ampolla, amb la divisió de Vilafranca en 15 zones i una persona responsable de cada zona que coordina el seu equip de recollida.

Ara, les ampolles seran lliurades a l’empresa que les compra. Les que estan netes, és a dir, sense etiqueta, es paguen a un preu superior a les que en porten.

En els darrers anys de la campanya de l’ampolla s’ha aconseguit que el percentatge d’ampolles sense etiqueta recollides estigués al voltant del 80%.

Joves Cristians de Vilafranca vol agrair la participació a les persones voluntàries, empreses i particulars que han col·laborat en aquesta nova edició de la campanya de l’ampolla.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: