Dimarts, 30 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El grup Essència de Gospel ha celebrat el desè aniversari amb un emotiu concert a l’Auditori

Les entrades per al concert es van esgotar i l’Auditori es va omplir de gom a gom.

El grup Essència de Gospel celebrava aquest concert divendres passat a la nit per commemorar que , ara fa 10 anys, un grup de persones de diferents poblacions del Penedès va crear el grup a Vilafranca, amb l’objectiu de cantar i passar-ho bé.

L’Argemí Curto n’és el director des de fa sis anys i just abans d’iniciar el concert ens explicava que la coral ha evolucionat, junt amb el repertori.

Durant aquests 10 anys han passat un bon grapat de cantaires.

D’aquells primers cantaires encara n’hi ha 3 que actualment segueixen en el grup però n’hi ha una quarta, la Lita Ejapa, que en va ser l’ànima mater i a la qual se li va dedicar un sentit homenatge.

Argemí Curto explicava també que durant l’any del desè aniversari s’han fet força concerts i que hi ha altres activitats previstes. Per exemple l’acollida d’un grup italià el proper estiu.

També hi ha entre els objectius del desè aniversari l’enregistrament d’un segon disc d’Essència de Gospel.

Actualment el grup el formen una vintena de cantaires provinents de diferents poblacions de l’àmbit de la Vegueria Penedès, dirigits per l’Argemí Curto i acompanyats al piano pel Daniel Gonzàlez i a la bateria per l’Òscar Carrasco. En el concert del desè aniversari a més es va comptar amb la col·laboració de la Big Band de l’Escola Municipal de Música Maria Dolors Calvet dirigida per l’Àlex Cassanyes, i amb la que van interpretar dues peces conjuntament.

Al concert no hi van faltar clàssics del Gospel però també temes coneguts, com per exemple l’Allelujah de Leonard Cohen.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: