Dimarts, 30 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Sadurní organitza un primer concurs de Twitter i Instagram amb el lema “Festa del gos”

El concurs fotogràfic forma part d’una campanya per mostrar que la majoria de persones propietaris de gossos són responsables i tenen cura dels seus animals i de l’entorn.

L’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia convoca la primera edició d’aquest concurs fotogràfic amb l’objectiu de demostrar que la gran majoria de persones propietàries de gossos són responsables i cíviques amb el fet de tenir cura d’un un animal, que compleixen les ordenances i que qui embruta no té excusa.
Entraran a concurs totes aquelles fotografies amb l’etiqueta #jorecullolacacadelmeugos. El motiu pot ser qualsevol que estigui relacionat amb el civisme i la responsabilitat de les persones propietàries de gossos.
Hi haurà un premi a la millor fotografia original consistent en un val de 100€ a bescanviar en una botiga d’animals. El concurs ja és obert, i el termini per penjar fotografies acaba el proper dia 12 d’octubre a la mitjanit. La persona guanyadora serà contactada a través d’un missatge a la seva fotografia.
Els noms de les persones guanyadores es faran públics als webs i xarxes socials dels organitzadors i hauran d’enviar la fotografia original amb la major resolució possible al correu .
Les fotografies hauran de ser fetes en el període del concurs. Se’n poden fer tantes com es desitgi, totes entraran en el concurs. Les fotos han de ser originals i fetes amb dispositiu mòbil (Android/Iphone). Aquelles fetes amb càmeres de fotos quedaran automàticament descartades. La participació al concurs és gratuïta.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: