Dijous, 30 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Sadurní organitza un primer concurs de Twitter i Instagram amb el lema “Festa del gos”

El concurs fotogràfic forma part d’una campanya per mostrar que la majoria de persones propietaris de gossos són responsables i tenen cura dels seus animals i de l’entorn.

L’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia convoca la primera edició d’aquest concurs fotogràfic amb l’objectiu de demostrar que la gran majoria de persones propietàries de gossos són responsables i cíviques amb el fet de tenir cura d’un un animal, que compleixen les ordenances i que qui embruta no té excusa.
Entraran a concurs totes aquelles fotografies amb l’etiqueta #jorecullolacacadelmeugos. El motiu pot ser qualsevol que estigui relacionat amb el civisme i la responsabilitat de les persones propietàries de gossos.
Hi haurà un premi a la millor fotografia original consistent en un val de 100€ a bescanviar en una botiga d’animals. El concurs ja és obert, i el termini per penjar fotografies acaba el proper dia 12 d’octubre a la mitjanit. La persona guanyadora serà contactada a través d’un missatge a la seva fotografia.
Els noms de les persones guanyadores es faran públics als webs i xarxes socials dels organitzadors i hauran d’enviar la fotografia original amb la major resolució possible al correu
Les fotografies hauran de ser fetes en el període del concurs. Se’n poden fer tantes com es desitgi, totes entraran en el concurs. Les fotos han de ser originals i fetes amb dispositiu mòbil (Android/Iphone). Aquelles fetes amb càmeres de fotos quedaran automàticament descartades. La participació al concurs és gratuïta.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: