Dilluns, 28 de juliol de 2025
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Taula del Cava presenta per quart any consecutiu l’estudi de costos en la seva 13a edició.

Aquesta tarda, el conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Òscar Ordeig ha visitat Vilafranca en marc de la 13a Taula del Cava que ell mateix ha presidit.

En aquest sentit, la taula ha permès per quart any consecutiu, presentar l’estudi sobre els costos de producció de raïm i d’elaboració del vi base cava de l’any 2025.

Aquest estudi, encarregat per l’INCAVI al Centre de Recerca en Economia i Desenvolupament Agroalimentari (CREDA) és, segons el conseller, una eina d’avenç i de millora vers la cadena de valor.

Per tant, si es compara aquest estudi amb l’estimació de l’any passat, enguany hi ha una previsió de l’increment del rendiment de prop del 20%. En conseqüència, el cost de producció d’un quilo és de 0,53 € pel que fa a la varietat macabeu, de 0,58 € en la varietat xarel·lo i de 0,49 € en la parellada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: