Dijous, 12 de juny de 2025
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Joaquim Tosas renova com a president de l’Associació d’Elaboradors de Cava

Joaquim Tosas, Director General de Bodegues Sumarroca, ha renovat com a president d’AECAVA, l’Associació d’Elaboradors de Cava.

Tosas afronta el seu segon mandat i continuarà al capdavant de l’associació durant quatre anys més. El dirigent ha estat reelegit com a president de l’ens associatiu aquest dimarts en el marc de la reunió de la Junta Directiva de l’entitat celebrada a Sant Sadurní d’Anoia.

Tosas va assumir la presidència al novembre del 2022 i, des de llavors, ha impulsat el Pla estratègic d’AECAVA 2023-2025, on busca posar en relleu la importància socioeconòmica del sector del Cava, accelerar la implementació del pla estratègic de la DO Cava i reforçar la competitivitat de les empreses. La intenció de l’associació en els pròxims anys és la de seguir la línia de «refermar el rol de la patronal del Cava com un actor rellevant en la societat i l’economia, així com ajudar a reforçar la competitivitat de les empreses elaboradores de cava».

Nova junta d’AECAVA

La nova directiva d’AECAVA està composta per Joaquim Tosas (Bodegues Sumarroca), president; Josep Palau (Segura Viudas), vicepresident primer; Pere Guilera (Cava Guilera), vicepresident segon; Pere Nin (Most Doré), tresorer i Maria del Mar Torres (AECAVA), secretària. Els membres que integren la Junta Directiva són: Sr. Josep Maria Pujol-Busquets (Alta Alella), Àlex Torelló (Celler Kripta), Bruno Colomer (Codorníu), Ricard Gil (Covides), Pere Ferrer (Freixenet), Marta Giró (Giró del Gorner), Rosa Giró (Giró Ribot), Pere Escolar (Jaume Serra), Juan Jódar (Juvé & Camps), Antoni Olivé (Marquès de la concordia), Montserrat Mascaró (Mascaró), Jaume Vial (Mestres), Josep Elias (Parató), Josep Cusiné (Parés Baltà), Pere Ventura (Pere Ventura), Eugeni Llos (Perelada), Joan J. Tetes (Pinord), Pedro Muñoz (Roger Goulart), Marta Vidal (Vallformosa), Damià Deàs (Vilarnau) i Maite Esteve (Vins el cep).

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: