Xerigots acull un dels 10 tastos de formatge del Concurs Lactium de Formatges Artesans Catalans
El pròxim cap de setmana corresponent als dies 3 i 4 de maig tindrà lloc el Lactium a Vic, la fira gastronòmica al voltant del formatge artesà que una vegada més organitza el Concurs Lactium.
En aquest sentit, i sota el nom de ‘Lactium on Tour’, un jurat format per vuit persones vinculades al sector del formatge de Catalunya es reuneix en 10 localitats i en 10 espais emblemàtics del formatge al nostre país un dels quals ha estat Xerigots a Vilafranca del Penedès. Tot plegat per deliberar i escollir els millors formatges artesans catalans fent valdre la qualitat i la proximitat.
La trobada es va produir el dimarts a la tarda i en aquest cas, el jurat va deliberar sobre els millors formatges de pasta dura de cabra.
Els premis s’atorgaran en el marc de la fira Lactium, els dies 3 i 4 de maig, a Vic, on el visitant podrà descobrir, tastar i comprar els millors formatges artesans, en un mercat que reuneix més de 200 formatges i 40 formatgeries.