Dimecres, 11 de desembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Verds i Xicots tanquen temporada amb sopars multitudinaris i ganes d’afrontar reptes pendents

Les dues colles enceten ara uns mesos de descans durant els quals els equips tècnics i socials faran valoració de la temporada per millorar diversos aspectes

Els Castellers de Vilafranca i els Xicots van celebrar dissabte al vespre els seus respectius sopars de final de temporada. Els Verds van aplegar 700 persones a la nau de Cal Figarot i durant l’acte, com ja és tradicional, van fer reconeixements a la canalla, van donar el premi Fidelitat Castellera, en aquest cas a gràfiques Kerpe, i la distinció Soca-rel a Susana Balsells i Josep Anton Bernaus.

El president dels Verds, Ernest Gallart, valora molt positivament la participació de la colla en tots els actes i actuacions, destaca la posada en marxa dels assaigs psicològics i apunta que de cara al futur hauran de posar fil a l’agulla la gestió dels menors d’edat que entren a la colla

Per la seva banda el cap de colla, Àngel Grau, fa un balanç positiu de la temporada i apunta que un dels reptes per l’any que ve serà portar els grans castells com el tres i el quatre de deu a més places abans de Sant Fèlix. A més, també els han quedat objectius pendents com ara els castells sense folre

Per la seva banda uns 200 membres dels Xicots de Vilafranca van assistir al seu sopar, que van celebrar a la nau Alfons XIII de Torres i on van fer un 4d6 just abans de l’inici. Durant la nit van entregar el guardó de Xicots Insígnia a Joan Casanellas i Paloma de la Fuente. La cap de colla Tamara González, destaca que han renovat part del tronc de molts castells i que el treball de reconstrucció de la colla va per un bon camí i a nivell social els Xicots destaquen que cada cop tenen més castellers i castelleres.

Durant el sopar l’alcalde de Vilafranca, Francisco Romero, va dedicar-los unes paraules de reconeixement i va valorar la feina feta duta a terme per la colla durant aquesta temporada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: