Dijous, 7 d'agost de 2025
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La nutricionista Anna Paré protagonitza aquesta setmana el Cicle de Tertúlies als cellers

Paré és coautora, amb el cuiner Pep Nogués, del llibre ‘La cuina de la memòria. Aliments i receptes per cuidar el teu cervell’.

La farmacèutica, nutricionista i professora de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) Anna Paré és coautora, amb el cuiner Pep Nogués, del llibre ‘La cuina de la memòria. Aliments i receptes per cuidar el teu cervell’ (Cossetània, 2024). Paré serà la convidada a la segona sessió del Cicle de Tertúlies d’estiu als cellers que tindrà lloc aquest dimecres, a les 8 del vespre al Celler Maset, a La Granada. Paré, que imparteix un màster en Alimentació en l’activitat física i l’esport a la UOC, conversarà amb la periodista de Ràdio Vilafranca i Penedès Televisió, Caterina Tallón.

L’aforament és limitat i, per tant, les persones interessades a assistir-hi hauran de fer una reserva prèvia al web entrades.vinseum.cat.

El Cicle de Tertúlies d’estiu als cellers, que enguany arriba a la seva onzena edició, està organitzat per La Cultural Llibreria, VINSEUM, Penedès Televisió i Ràdio Vilafranca i la Biblioteca Torras i Bages.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: