La nutricionista Anna Paré protagonitza aquesta setmana el Cicle de Tertúlies als cellers
Paré és coautora, amb el cuiner Pep Nogués, del llibre ‘La cuina de la memòria. Aliments i receptes per cuidar el teu cervell’.
La farmacèutica, nutricionista i professora de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) Anna Paré és coautora, amb el cuiner Pep Nogués, del llibre ‘La cuina de la memòria. Aliments i receptes per cuidar el teu cervell’ (Cossetània, 2024). Paré serà la convidada a la segona sessió del Cicle de Tertúlies d’estiu als cellers que tindrà lloc aquest dimecres, a les 8 del vespre al Celler Maset, a La Granada. Paré, que imparteix un màster en Alimentació en l’activitat física i l’esport a la UOC, conversarà amb la periodista de Ràdio Vilafranca i Penedès Televisió, Caterina Tallón.
L’aforament és limitat i, per tant, les persones interessades a assistir-hi hauran de fer una reserva prèvia al web entrades.vinseum.cat.
El Cicle de Tertúlies d’estiu als cellers, que enguany arriba a la seva onzena edició, està organitzat per La Cultural Llibreria, VINSEUM, Penedès Televisió i Ràdio Vilafranca i la Biblioteca Torras i Bages.