Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Anna Paré protagonitza la segona de les tertúlies als cellers parlant de salut cerebral

Anna Paré protagonitza la segona de les tertúlies als cellers parlant de salut cerebral

La propera de les cites serà dimecres 17 al celler Eudald Massana de Sant Pau d’Ordal amb l’antropòloga i escriptora María Belmonte com a convidada

Cellers Maset va ser l’escenari aquest dimecres al vespre de la segona de les tertúlies literàries que organitza cada juliol Vinseum, La Cultural Llibreria, la Biblioteca Torras i Bages i Ràdio Vilafranca i que va protagonitzar la nutricionista Anna Paré. Paré, autora del llibre ‘La Cuina de la Memòria’ va conversar amb la periodista de Ràdio Vilafranca i Penedès TV, Caterina Tallón, sobre els beneficis d’una bona alimentació per al nostre cervell i com prevenir demencies o altres afectacions cerebrals, entre moltes altres.

La propera de les cites serà dimecres 17 al celler Eudald Massana de Sant Pau d’Ordal amb l’antropòloga i escriptora María Belmonte com a convidada. Belmonte parlarà amb el periodista i director de Ràdio Vilafranca i Penedès Televisió, Sergi Anson, del seu darrer llibre El murmullo del agua, un viatge a través dels temps per explorar el poder de l’aigua i el simbolisme de les fonts des d’una perspectiva literària.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: