Divendres, 21 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Xerrem de castells serveix per redescobrir la figura polifacètica de l’escultor Josep Cañas

En el marc del cicle Xerrem de castells, que organitza l’Ajunatment per divulgar el fet casteller tot l’any a Vilafranca, dijous es va fer la xerrada ‘Josep Cañas. Art i Castells’.

A l’auditori de Vinseum la xerrada es va iniciar amb la projecció de l’audiovisual ‘Josep Cañas: el fang de la torre’ dirigit per Jordina Biosca, amb la presentació a càrrec de Joan Jané, amic i extutor de Josep Cañas.
També es va repartir entre el públic un fulletó que permet redescobrir la figura polifacètica de l’artista.

Nascut a Banyeres del Penedès, l’escultor Josep Cañas és un artista que va plasmar símbols de Catalunya en les seves obres com és el cas del 4 de 8 al Vendrell. Cañas va ser reconegut amb la Creu de Sant Jordi l’any 1986. Fa 60 anys , a Vilafranca, Cañas va fer un monument als castellers costejat per subscripció popular .

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: