Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Pol Josa s’incorpora com a preparador físic del Noia Freixenet

Pol Josa s’incorpora com a preparador físic del Noia Freixenet

Ha compaginat les banquetes del Calafell i l’Igualada Femení durant les dues últimes temporades.

Acabada la temporada 2023/24, el Noia Freixenet comença a perfilar la plantilla per l’any vinent anunciant la incorporació de Pol Josa Gràcia, que serà el nou preparador físic del primer equip.

Nascut a Premià de Dalt fa 33 anys, es va iniciar a l’equip de Primera Catalana Masculina del Cerdanyola, amb el qual va aconseguir l’ascens a Nacional Catalana la temporada 2017/18. L’any següent va fer el pas a l’equip femení del mateix club, que milita a OK Liga i on va estar fins al 2021. El 2022, Josa s’incorpora a l’Igualada Femení, i a partir de l’octubre del mateix any, també ho fa al Calafell de Parlem OK Liga, compaginant les dues banquetes fins a final d’aquest curs i aconseguint el títol de campió de la Lliga Catalana amb els del Baix Penedès la temporada 2022/23.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: