Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’advocat d’Adrián Sas ja ha sol·licitat que se li apliqui la Llei d’Amnistia

El mateix dia que es publicava al Butlletí Oficial de l’Estat la nova llei, la defensa del vilafranquí presentava aquest dimarts un escrit demanant l’aplicació al cas d’Adrián Sas.

Recordem que el passat 12 de març el Tribunal Suprem va ratificar la pena de 3 anys i mig de presó per lesions i atemptat a l’autoritat en una protesta relacionada amb el procés. Des d’aquell moment l’activista vilafranquí estava pendent que el jutge decretés el seu ingrés a la presó, una acció que , de moment no s’ha dut a terme. Un cop aprovada i publicada la llei hauria de ser l’Audiència de Barcelona qui l’apliqués d’ofici, però tot i així la defensa de Sas ha sol·licitat l’apliació. Així, doncs, el seu cas està ara pendent de saber com es farà efectiva l’aplicació de la Llei d’Amnistia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: