Dijous, 20 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Patí Vilafranca vol certificar l’ascens a Primera Femenina a la Poliesportiva

L’equip d’Enric Batlle va treure un empat a 2 a l’anada del playoff d’ascens, a la pista del Caldes. Dissabte (18:30h), la tornada, a la Poliesportiva.

Reusltat molt positiu el que va aconseguir l’equip sènior femení del Patí Vilafranca en l’anada del playoff d’ascens a Primera Catalana, a la pista del Caldes (2-2). Aquest empat deixa molt oberta la tornada d’aquest proper dissabte, 15 de juny, a les 18:30h, a la Poliesportiva.

El club ha fet una crida a l’afició per tal d’omplir la graderia i donar un escalf molt necessari per intentar assolir l’ascens a Primera.

Després d’una gran temporada amb 26 victòries en 28 partits i només un empat i una derrota, el sènior femení del Patí Vilafranca està a només un partit de pujar a Primera Catalana. Per fer-ho, hauran de superar el Caldes aquest dissabte a les 18:30h a la tornada de la promoció d’ascens.

I ho intentaran després d’aconseguir un meritori empat a 2 al partit d’anada disputat fa 7 dies. Les vilafranquines es van trobar un Caldes integrat en la seva totalitat per les jugadores del seu equip a Nacional Catalana, dues categories per sobre.

L’objectiu es acabar la temporada amb celebració, i per fer-ho l’equip necessita un triomf davant la seva afició.

Una gran fita també a nivell de club, en el que seria el tercer ascens aquesta temporada, sumat al de l’equip OKLliga i el de Primera Catalana.

El club fa una crida als aficionats a l’hoquei vilafranquí per anar a donar suport a un equip que té a les seves mans el primer ascens en la seva curta història. Recordem que aquest equip no arriba ni a l’any de vida.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: