Divendres, 14 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El CE Hortons puja a Tercera Catalana i el Vilafranca es queda amb la mel als llavis

L’equip de Sant Llorenç va aconseguir l’ascens de categoria en les fases celebrades al Pavelló Nou de Vilafranca el passat cap de setmana. El Vilafranca seguirà a Quarta.

El Club Esportiu Hortons és nou equip de Tercera Catalana de vòlei. L’equip de Sant Llorenç es va imposar en un decisiu últim partit davant el Vilafranca, en què tots dos es jugaven una plaça d’ascens, en una fase final organitzada al pavelló nou de Vilafranca.

Els dos equips altpenedesencs estaven enquadrats al grup 2, juntament amb el Colegio Alemán i l’Institut Montserrat Sant Gervasi. Només els dos primers pujaven de categoria.

Hortons i Vilafranca arribaven a l’última jornada havent guanyat un partit cadascun i amb l’ascens en joc en un vibrant derbi disputat diumenge a la tarda. Al final, triomf hortonenc per 3 sets a 2 i assolint l’ascens juntament amb el Colegio Alemán.

A l’altre grup Gavà B i Vall d’Hebron es van emportar l’ascens de categoria. El Gavà B imposant-se en els seus tres partits i només cedint un set en tot el cap de setmana. L’altre equip que puja a Tercera és el Vall d’Hebron.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: