Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Noia, a certificar el bitllet per semis, en un segon partit que es preveu calent a Les Comes

En cas de victòria els sadurninencs passaran a semifinals del playoff, on es trobaran al Voltregà o al Liceo.

Els sadurninencs, amb el primer punt de la sèrie a la butxaca, intentaran tancar la sèrie de quarts de final del playoff de l’OKLliga aquest mateix dissabte (20:30h). Fer-ho no serà tasca fàcil: aquest segon partit contra l’Igualada es preveu calent i amb entrades exhaurides a Les Comes.

L’actuació arbitral al primer partit no va agradar als igualadins. Les declaracions de l’entrenador Marc Muntané la setmana passada són una mostra del malestar.

Un Noia molt sòlid al primer partit va apuntar-se l’1-0 al global d’una eliminatòria que podria quedar finiquitada aquest cap de setmana, i evitar anar al tercer partit, que es disputaria dimarts vinent a Sant Sadurní.

La setmana passada el doblet de Xavi Rovira, i gols de Morales, Gabarró, Costa i Esteller, feien possible la victòria per 6-3. Precisament Esteller ha estat notícia en la prèvia del segon partit, amb l’anunci de la renovació del capità sadurninenc per una temporada més: en la que serà la seva 18a al primer equip.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: