Dijous, 20 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cap de setmana de sol i temperatures altes

Aquest divendres serà el darrer dia de ruixats de tarda, a l’espera d’uns dies de bonança i calor moderada.

La jornada d’avui ha arrencat amb un cel tapat a bona part del territori i, fins i tot, amb algunes precipitacions aïllades. De cara a la tarda, la nuvolositat encara serà la protagonista, però tindrem temps més variable, amb la possibilitat d’alguna gota i l’obertura d’algunes clarianes. Aquest ambient insegur té les hores comptades, ja que a partir de demà l’anticicló s’imposarà.

Previsió per a divendres a la tarda.

Dissabte suau amb núvols prims
Demà el dia començarà amb bonança i suavitat. El cel serà força serè, amb la presència de quatre núvols prims anecdòtics. A partir del migdia, les temperatures voldran enfilar-se de valent, amb màximes que superaran els 25 o 26 graus a molts punts de la comarca.

Previsió per a dissabte.

Diumenge càlid i assolellat
Diumenge serà un dia plenament agradable i pràcticament estiuenc. Al matí no farà fred, i el sol lluirà de valent. Al migdia fregarem els 30 graus a l’interior del Penedès, unes temperatures que pujaran entre 3 i 5 graus més respecte a les de dissabte. Dilluns, però, tornarem a tenir més nuvolositat i amb la possibilitat d’algunes precipitacions.

Previsió a mitjà termini.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: