Dijous, 23 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Telecable i Vila-sana obren la Copa amb patiment i bitllet a semis

Telecable i Vila-sana, no exempts de patiment, van fer valdre la seva condició de favorits per avançar a les semifinals de la Copa de la Reina.

Foto: Luis Velasco – RFEP

Aquest dijous es va donar el tret de sortida a la Copa de la Reina d’hoquei patins a la Poliesportiva vilafranquina. Telecable i Vila-sana són els primers semifinalistes, després de superar als quarts de final a Manlleu i Coruña, respectivament.

Les vigents campiones, el Telecable de Gijón va trobar-se un combatiu Manlleu en un partit que va finalitzar amb triomf asturià per 2-0 i gols de Sara Lolo i Sara Roces a la pròrroga. Al llarg del temps reglamentari el 0-0 va governar l’electrònic.

Al segon partit de quarts també va imperar la màxima igualtat al marcador. El Vila-sana es va convertir en el segon semifinalista en superar el Coruña per 1-0. També arribava el partit a la pròrroga amb 0-0. Flor Felamini, a 3 minuts pel final, donava el triomf a les lleidatanes.

Aquest divendres, els dos partits de quarts restants. A les 18h, Fraga – Voltregà, i a les 20:30h Palau de Plegamans – Mataró.

Dissabte, a les 17h, la primera semifinal entre Telecable i Vila-sana, i la segona, a les 19:15h tindrà als equips guanyadors dels quarts de divendres. Diumenge, a les 12h, la gran final.

Dijous va ser un dia mogut pels equips de la Copa. Hores abans de l’inici del torneig, l’Ajuntament acollia l’acte de rebuda als participants, amb presència de la regidora d’esports i turisme, Gemma Romeu, l’alcalde Francisco Romero i el president de la Reial Federació Espanyola de Patinatge, Carmelo Paniagua.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: