Divendres, 24 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Olot talla la ratxa de victòries del Patí abans de la celebració de l’ascens

Marc Gual va caure lesionat i es perdrà tot el que resta de temporada. Arnau Ribas, que va rebre un cop de bola al cap, es dubte pel proper partit. El Patí, líder, amb sis punts de marge sobre el Vic.

Aquest dissabte podia arribar la desena consecutiva, però al final la ratxa de victòries s’ha quedat en 9. Sigui com sigui, el Patí va sumar un punt que permet seguir depenent de si mateix per certificar l’ascens matemàtic, aquest proper diumenge, a la Poliesportiva, contra el Cerdanyola.

El partit a Olot va ser com mastegar pedres, i al final la millor notícia va ser l’empat a 4, que no altera les possibilitats de pujar a l’OKLliga aquesta mateixa setmana.

L’equip, a més, va a haver de lamentar dues lesions d’homes importants com Marc Gual, amb trencament al lligament de l’espatlla esquerra, després d’una lletja topada amb un rival, i que serà baixa el que resta de temporada. Un cop de bola també va deixar fora de combat Arnau Ribas, amb un trau a l’ull. Ribas, pendent d’evolució, és dubte per diumenge.

El partit va ser un constant estira i arronsa al marcador. Els olotins es posaven amb 2 d’avantatge amb gols de Sacrest, autor d’un hat-trick. Marc Palau retallava diferències abans del descans, i només començar el segon temps, el gol 200 de Joan Vàzquez amb el Patí, servia per fer el 2-2.

L’alegria durava un minut escàs. Tornava a marcar l’Olot. Gol polèmic, precedit d’una clara bola alta.

A continuació, remuntada exprés del Patí. Gran jugada culminada per Roger Monserrat per fer el 3-3. Mig minut després golàs de Torné, autor del 3-4.

Després de resistir tota la segona part per davant, a 1:15 pel final l’Olot feia el 4-4 definitiu. Jugada també molt protestada per la banqueta blava, al·legant que la bola havia tocat al cos del jugador de l’Olot abans del gol.

Sigui com sigui, i polèmiques al marge, el Patí es manté líder amb sis punts d’avantatge sobre el Vic, amb només tres jornades per davant. Fins i tot una derrota del Vic aquest dissabte a Olot, podria confirmar l’ascens matemàtic, abans que el Vilafranca disputi el seu partit diumenge a les 18:15h contra el Cerdanyola.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: