Divendres, 24 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les parelles d’artístic Júnior i Sènior Nacional del Sant Ramon, campiones de Catalunya

Glòria Penu i Biel Pellissa (Júnior), i Mireia Altés i Roger Saumell (Sènior), s’han proclamat campions de Catalunya i asseguren la seva presència a Campionat d’Espanya.

Aquest dissabte Torredembarra ha acollit el Campionat de Catalunya de Patinatge Artístic per Parelles. Representant Vilafranca, van participar-hi les parelles del Club Patí Sant Ramon formades per Glòria Penu i Biel Pellissa, en categoria Júnior Nacional, i la formada per Mireia Altés i Roger Saumell, en categoria Sènior Nacional.

Després de mesos entrenant-se pel campionat més important a nivell català, totes dues van assolir la primera posició, i per tant, el títol de campions de Catalunya, després d’executar el seu programa curt i llarg durant la jornada.

Al llarg del Campionat i tota la temporada han estat entrenats i acompanyats pels tècnics Dani Vázquez i Mariona Acedo, amb la col·laboració dels tècnics Sandra González i Carlos Mur.

Alhora, ambdues parelles del Sant Ramon s’han classificat pel Campionat d’Espanya on, juntament amb d’altres parelles, representaran la Federació Catalana de Patinatge el segon cap de setmana de juny a Fuengirola.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: