Dijous, 23 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els Verds presenten el tercer volum de la colla i homenatgen a l’ex-cap de colla, Mènec

Els Verds presenten el tercer volum de la colla i homenatgen a l’ex-cap de colla, Mènec

Els Verds presenten el seu llibre al Casal en el marc dels actes de celebració del 75è aniversari de la fundació de la colla

Els Castellers de Vilafranca continuen celebrant els seus 75 anys d’història amb un acte institucional al Teatre del Casal de Vilafranca aquest dissabte 13 d’abril a les set de la tarda.

En el marc d’aquesta celebració es presentarà el llibre Castellers de Vilafranca, vol. III. Dels castells de vuit als de nou amb folre. Vint anys amb el Mènec (1975-1994), primera part escrit pel farmacèutic Eloi Miralles i dissenyat pel dissenyador Martí Ferré, ambdós membres de la colla. El tercer volum d’aquesta gran obra repassa els principals esdeveniments que va viure la colla en les dues dècades que va està liderada pel Carles Domènech, Mènec, de mitjans dels setanta a mitjans dels anys noranta.

La colla homenatjarà al cap de Colla Carles Domènech, Mènec, per tota la seva dedicació envers la colla durant més de vint anys. A la celebració hi assistirà la consellera de Cultura de la Generalitat de Catalunya, l’alcalde de Vilafranca del Penedès, així com altres personalitats i representants d’empreses i entitats vinculades a la colla.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: