Divendres, 3 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Vilafranca s’ha de conformar amb un empat insuficient davant la Grama

L’equip torna a perdre per lesió a Eric Ruiz, una setmana després de sortir d’una altra. El Vilafranca, penúltim, visita el San Cristóbal aquest diumenge.

Jornada sense canvis pels equips implicats en la lluita per la permanència a Tercera Federació. El Vilafranca seguirà una setmana més en descens, a tres punts de la salvació, després d’empatar a zero davant la Grama al Municipal.

Un partit molt estèril dels dos equips, especialment a la primera meitat. Poques ocasions i més males notícies pel Vilafranca, que torna a perdre Eric Ruiz per lesió. El defensa, que tornava de lesió la setmana passada contra la Pobla, marxava amb molèsties al minut 39.

Abans del descans, al 42 gol anul·lat al Vilafranca, i al 44, xut d’Eric Via des de mig camp que no entra per poc.

Tot i que el segon temps va tenir un clar color vilafranquí, l’equip no va estar encertat de cara al gol. Ocasió d’Eric Via, al 63; Cargol, al 64, i Cadena al 92, en un gol que el defensa va salvar sobre la línia.

Segon empat consecutiu. Per davant 8 jornades molt decisives.

Aquest diumenge, a les 12h, el Vilafranca visita el San Cristóbal. Dos punts per sobre dels vilafranquins, el proper rival marca ara mateix la salvació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: