Divendres, 24 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Patí visita l’Olot aquest dissabte, mentre compta els dies per celebrar l’ascens

Els vilafranquins són primers amb vuit punts d’avantatge sobre el Vic (segon), quan només queden 12 punts (quatre partits) en joc. L’ascens matemàtic es confirmarà aquesta setmana o la propera.

Aquest dissabte, a les 19:30h, el Patí Vilafranca visita la pista Josep Jou de l’Olot, per disputar el partit de la 19a jornada. Una jornada en què ja es podria confirmar l’ascens matemàtic de l’equip, un escenari poc probable, i que segurament quedarà posposat a la setmana que ve a Vilafranca contra el Cerdanyola.

Amb 12 punts per disputar, i 8 de diferència sobre el Vic, una punxada de l’immediat perseguidor permetria al Vilafranca celebrar l’ascens a l’OKLliga aquest mateix dissabte. El Vic, però, rep la visita del Lubians, penúltim. Tot apunta a que no serà un cap de setmana de celebració.

Sigui com sigui el Vilafranca buscarà tornar d’Olot amb tres punts importants per mantenir el marge amb el segon classificat, i allargar la ratxa d’imbatibilitat: l’equip encara no coneix la derrota aquest curs.

La plantilla és conscient de que l’ascens està a tocar, i per això també estan mentalitzats que cal anar per feina i rematar-ho el més aviat possible. La trajectòria fins ara és excel·lent.

Per la seva banda l’Olot arriba al partit sense cap urgència a la classificació; matemàticament salvat, tampoc té cap objectiu superior. 8è, amb 24 punts, la setmana passada reprenia la competició amb victòria per 2-4 a la pista del Tordera.

Serà un bonic espectacle, en un pavelló olotí que acostuma a tenir un gran ambient, i que aquesta setmana també comptarà amb una notable presència d’aficionats vilafranquins: més d’una vuitantena de seguidors que s’hi desplaçaran amb el bus organitzat pel club.

El partit es podrà seguir en directe per Ràdio Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: