Dissabte, 27 de juliol de 2024

El Patí Vilafranca s’imposa al Vic i posa peu i mig a l’OKLliga

El Patí Vilafranca va oferir la seva millor versió del curs per imposar-se al segon classificat de la lliga i deixar-lo a 8 punts de distància, amb 12 per disputar. L’ascens a l’OKLliga, a tocar.

A només 4 jornades pel final de la lliga, i 12 punts per disputar, el Patí Vilafranca és líder amb 8 punts d’avantatge sobre el segon, el Vic. Els vigatans van visitar dissabte la Poliesportiva, protagonitzant un vibrant duel de primer contra segon, que va caure de costat dels penedesencs, que tenen a tocar l’ascens a l’OKLliga.

Triomf del Patí per 5-3 davant el Vic, en un partit marcat per la igualtat a l’electrònic, que no es va desfer fins els instants finals.

Els vilafranquins van colpejar primer. Marc Gual obria la llauna als 30 segons de partit. Però poc després arribava l’1-1 d’Oriol Ramírez.

Partit molt obert, amb moltes arribades a ambdues porteries. Abans del descans, Marc Palau desviava un llençament llunyà d’Arnau Ribas per fer el 2-1 a cinc minuts pel descans.

Al segon temps seguia l’acció, i als 3 minuts era Oriol Ramírez, que tornava a empatar.

Al 10 de la segona, intercanvi de cops, amb una directa executada magistralment per Arnau Ribas, que quedava neutralitzada pel 3-3 de Litus Sánchez. El gol feia esclatar el nombrós grup d’afeccionats del Vic, alguns més ben educats que altres.

A 5 minuts pel final, el Vilafranca es tornava a avançar, amb el gol 199 de Joan Vàzquez. I amb només 38 segons restants, amb el Vic bolcat i sense porter, Sergi Torné aprofitava una pèrdua rival per fer el 5-3 definitiu.

Aquest cap de setmana l’ascens podria ser matemàtic, però es poc factible tenint en compte que el Vic juga a casa contra el penúltim.

Aquest dissabte, a les 19:30h en directe per Ràdio Vilafranca, el Patí visita l’Olot. El club organitza un bus pels aficionats que vulguin ser presents. 3 euros per socis, i 5 per la resta. Més informació al pavelló o contactant als perfils de twitter o instagram del club.