Divendres, 24 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El millor hoquei patins femení del món es dona cita a Vilafranca fins diumenge

Aquest dijous comença la Copa de la Reina d’hoquei patins, amb la presència dels 8 millors equips de l’OKLliga femenina.

Des d’aquest dijous i fins diumenge, Vilafranca es converteix en l’epicentre de l’hoquei patins femení nacional, amb la celebració de la Copa de la Reina. Hi participen els 8 millors equips de l’OKLliga al final de la primera volta. Les millors jugadores del món estaran aquests dies a la capital de l’Alt Penedès.

És, sense dubte, un dels esdeveniments esportius més importants que ha acollit Vilafranca en els últims anys. Tot està a punt per un cap de setmana 100% hoquei patins, que tornarà a ser una oportunitat a nivell socio-econòmic, especialment pel sector de l’hosteleria i la restauració.

En la vessant purament competitiva, la Poliesportiva, escenari de la Copa, ha patit la seva particular metamorfosi. Seients nous, millores en matèria de seguretat a la graderia i la instal·lació de les lones i les barreres del torneig. També menció especial a la espectacular zona de premsa que s’ha habilitat, bona mostra de la dimensió de l’esdeveniment.

No hi ha excusa per perdre’s l’acció de la Copa de la Reina, que arrenca aquest dijous a les 18h amb el Telecable – Manlleu, i a les 20:30h amb el Vila-sana – Corunya. Divendres, a les 18h, Fraga – Voltregà, i a les 20:30h Palau de Plegamans – Mataró. D’aqui sortiran les semifinals de dissabte: una a les 17h, i l’altra a les 19:15h. La gran final, diumenge a les 12h.

Pel que fa a la citada Minicopa, en categoria FEM-15, divendres es disputaran els quarts: a les 9:30h, Cerdanyola – Manlleu; a les 10:30h Vilasana – Las Rozas; a les 12:00h, Sant Cugat – Voltregà; i a les 13:30h, l’esperat debut del Patí Vilafranca contra el Palau de Plegamans, i el somni d’avançar a les semis de dissabte.

Durant aquests dies, hi haurà fan-zone a l’exterior del pavelló, amb food-trucks, com ja es va fer amb motiu de la Copa de la Princesa. L’objectiu no es altre que convertir aquest esdeveniment en la gran festa de l’hoquei patins espanyol, amb Vilafranca com a protagonista principal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: