Divendres, 24 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El FC Vilafranca se la juga contra el Badalona aquest diumenge

El club no cobrarà entrada per presenciar el partit, buscant que vagi al camp el major nombre d’espectadors possible. Ràdio Vilafranca l’explicarà en directe (diumenge, 12h).

Una victòria en cinc partits, aquest és el balanç del FC Vilafranca, des de l’arribada del nou tecnic. L’equip no guanya des del 17 de març, a casa contra el Peralada, des d’aleshores són dos empats i la derrota de la setmana passada al camp del San Cristóbal.

Els últims resultats han enfonsat una mica més l’equip al descens, on ja porta instal·lat un bon grapat de setmana. Ara mateix, el degà penedesenc és penúltim. A cinc punts de la permanència. Un objectiu que s’ha complicat, i que es pot posar encara més pelut si els bons resultats no arriben en les sis jornades que resten.

Aquest diumenge, a les 12h el Vilafranca rebrà la visita del Badalona, quart classificat. Arribats a aquest punt, poc importa la entitat del rival. Toca treure bons resultats independentment de gairebé qualsevol condicionant.

El Badalona, que ara mateix jugaria playoff d’ascens a Segona RFEF, encadena sis victòries consecutives. La darrera va arribar la setmana passada, a casa, per 1-0 contra l’Escala. El Badalona és un dels equips més en forma de la lliga, havent sumat 32 dels 42 punts que s’han posat en joc en el que portem de 2024.

El club ha anunciat que haurà entrada gratuïta per presenciar aquest decisiu duel contra el Badalona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: