Divendres, 24 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Centre Ricard Fortuny ampliarà i renovarà els seus espais amb un pressupost de més de 4M€

Amb l’ampliació, Centre Ricard Fortuny disposarà de 32 noves habitacions dobles i passarà de tenir 6 habitacions individuals a 70.

Aquesta tarda s’ha presentat el projecte d’ampliació i renovació del Centre Ricard Fortuny, després que La Junta del Govern del Consorci Sociosanitari de Vilafranca, format per l’Ajuntament i el Consorci de Salut i Social de Catalunya hagi donat llum verda.

Amb l’ampliació, Centre Ricard Fortuny disposarà de 32 noves habitacions dobles i passarà de tenir 6 habitacions individuals a 70. En total, amb un pressupost de 4,1 milions d’euros que el centre afrontarà amb recursos propis.

A partir d’ara, es començarà a treballar en els plecs tècnics del projecte arquitectònic, amb l’objectiu de treure’l a licitació pública aquest estiu i poder licitar i iniciar les obres el 2025. S’estima que els instal·lacions estaran acabades a mitjans 2027.

A més, el projecte se suma a altres millores, com és la renovació del sistema de climatització o la instal·lació d’un quart ascensor.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: