Dimarts, 30 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Clou el programa ‘Primera experiència professional a l’Administració Pública’

Clou el programa ‘Primera experiència professional a l’Administració Pública’

Quatre joves han treballat durant un any al Consell Comarcal gràcies al programa ‘Primera experiència professional a l’Administració Pública’ del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya.

L’objectiu del programa és facilitar l’adquisició de competències i habilitats socials i professionals a les persones joves participants, que han de tenir entre 16 i 30 anys, estar en situació d’atur i haver finalitzat la seva etapa formativa. Els joves participants han treballat durant un any als serveis de Comunicació, Arxiu i Gestió documental i Empresa i Ocupació i han desenvolupat tasques relacionades amb la transició ecològica i la digitalització de serveis. El passat 25 de març va tenir lloc l’acte de cloenda del programa durant el qual els quatre joves van explicar la seva experiència de treball a l’Administració pública i van valorar molt positivament l’experiència ja que «han pogut aplicar els seus coneixements en el lloc treball, s’han format en diferents àmbits i han conegut altres camps en els quals desenvolupar les seves competències».
El programa “Primera experiència professional a l’Administració pública” ha estat gestionat pel Servei d’Empresa i Ocupació del Consell Comarcal. És una actuació subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació i es finança amb càrrec als fons procedents del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència NextGenerationEU, finançat per la Unió Europea.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: