Diumenge, 14 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Març, marçot: inici de mes amb alguns canvis i temperatures d’hivern

Març, marçot: inici de mes amb alguns canvis i temperatures d’hivern

Finalitzem la setmana i arrenquem amb el mes de març amb alguns canvis. Tot i que el divendres ha estat marcat per la bonança i un cel radiant, la inestabilitat tornarà, però amb alguns matisos.

El que si podem afirmar, de forma general, és que l’ambient seràs d’hivern durant força dies. Dit això, val a dir, que, en cap cas es preveu un cap de setmana passat per aigua, però si que podrien caure algunes precipitacions en alguns punts del país, en especial, a la Catalunya, Camp de Tarragona i punts de Lleida durant la tarda de dissabte. Tot i això, el matí serà força assolellat.


Previsió per a dissabte al matí.

De cara a la nit i matinada de dissabte a diumenge, tornarà la inestabilitat, sobretot, al Pirineu, Prepirineu i punts de la Catalunya Central. Tot plegat, coincidirà amb la baixada de les temperatures i provocar una davallada de considerable de la cota de neu, que se situarà entorn dels 500 metres. Al Penedès, però, no es descarten quatre gotes. En aquest cas, la cota de neu seria més alta, al voltant dels 700 metres. Ara bé, un cop es faci de dia, el sol tornarà a lluir de valent amb unes temperatures màximes suaus.


Previsió per a dissabte a la tarda.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: