Diumenge, 14 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament posa en marxa ‘L’Escola de l’Espectador’ per acostar i promoure nous públics

Es tracta d’una proposta per donar a conèixer els mons escènics a públics joves que d’aquesta manera puguin entendre millor els espectacles i obrir possibles oportunitats també laborals.

Les regidores de Cultura i d’Educació de l’Ajuntament de Vilafranca, Àngels Dalmau i Gemma Romeu, han presentat aquesta setmana un nou projecte que s’ha implementat aquest curs escolar anomenat ‘Escola de l’Espectador.

Àngels Dalmau ha explicat que des del servei de Cultura s’ha anat fent accions per conèixer més les entranyes dels espectacles com ara les post-funcions, convidar públic als assajos, organitzar tallers formatius puntuals, fent xerrades o taules rodones. Tot un seguit d’accions per ajudar a tenir més coneixement de l’espectacle i a gaudir-ne més. Ara s’amplia però, a altres camps, amb l’objectiu d’obrir també possibilitats formatives i laborals. Àngels Dalmau

De fet s’organitzen tres tallers per a joves de batxillerat i programes formatius, en horari lectiu dels centres d’ensenyament i que es concreten en un taller tècnic, un d’oratòria i un de clown.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: