Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Enis Riol, de l’Esportiu Penedès, assoleix el subcampionat de Catalunya de Combinades

Enis Riol, de l’Esportiu Penedès, assoleix el subcampionat de Catalunya de Combinades

Vicenç Rodríguez es proclama Campió d’Espanya en Pes Veterà, mentre que Sónia López assoleix el Bronze en els 60m llisos.

La jove atleta Enis Riol, del Club Esportiu Penedès, ja avisava amb una excel·lent progressió que l’ha dut a assolir el subcampionat de Catalunya de Proves Combinades, en la categoria Sub12 femení. L’Enis va completar les tres proves, 60m llisos, Llargada i Pes, amb molta regularitat i per una diferencia molt estreta a la suma de punts es van resoldre les primeres posicions, finalitzant segona amb 1222 punts (nova millor marca comarcal). També al Pes, amb 7.74m, aconseguí batre l’anterior millor marca comarcal.

Tant Aina Velasco, cinquena, com Alejandro Domingo, setè, havien accedit també a aquestes finals. I cal mencionar que l’Aina Velasco va batre el Rècord de Catalunya de llançament de Pes sub14, sota sostre, amb un millor tir de 10.70m.

D’aquest cap de setmana, cal mencionar les cinc medalles aconseguides a la Final de Promoció en Pista Coberta, amb l’Or de Núria Nadal en 60mll sub14, d’Aitana Soldan en Llargada sub10, les segones posicions de Martina Canela en 60mll sub10 i del Relleu 4×200 sub14, amb Rodrigo Salces, Marta Tomàs, Alejandro Domingo i Núria Nadal i el Bronze al Relleu 4×200 sub12, amb Cloe Salces, Aitor Beca, Enis Riol i Gael Cuesta.

I encara hi ha més resultats, doncs al Campionat d’Espanya categoria Màster en Pista Coberta, Vicenç Rodríguez aconseguia el títol de campió d’Espanya en Llançament de Pes M45, amb un millor tir de 13m i 13cm, mentre que en els 60mll, la velocista Sonia López va fer-se amb un meritori Bronze F45, amb un registre de 8’47, per ser setena, l’endemà, als 200mll. Jordi Fernández va doblar prova als 1500mll i al 3000mll, on va ser 11è i 12è respectivament. Finalment, al Control de Llançaments d’Hivern, celebrat a Barcelona, la discobola Ioana Maria Secara s’imposava a la seva prova i millorava en uns centímetres el Rècord comarcal de Disc, establint-lo en 42.39m.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: