Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El temps del cap de setmana: sol i calor fins Diumenge de Rams

Divendres, els termòmetres tocaran sostre, amb màximes desbocades de fins a 26°

Acomiadem la setmana i donem la benvinguda a la Setmana Santa amb màximes desbocades i estabilitat. Aquest divendres, estarà marcat pel domini del sol i les altes temperatures, que superaran els 25º i, fins i tot, fregar els 27, aquests valors són propis de finals del mes de juny. Ara bé, la bona notícia és que la pols en suspensió anirà clarament cap a la baixa, amb una millora de la visibilitat.

Previsió per a divendres a la tarda.

Sol i menys calor
Aquest cap de setmana el temps tendirà a canviar. Tot i que encara serà estable, les temperatures ja tendiran a baixar, però encara mantenint-se molt per sobre del que tocaria. Demà, dissabte, el dia serà assolellat amb quatre núvols prims. Tanmateix, encara mantindrem la calitja, però la pols en suspensió provinent del Sàhara desapareixerà a partir de la tarda.

Previsió per a dissabte al matí.

Diumenge de Rams obrirà les portes a un canvi de temps
De cara a Diumenge de Rams, el dia ja estarà més ennuvolat. Tot i que a primeres hores el sol serà el protagonista, les nuvolades aniran guanyant terreny de forma progressiva, amb unes temperatures força més normalitzades. Tot plegat, serà el preludi del canvi de temps que arribarà dilluns i, especialment, dimarts, amb una patacada important dels termòmetres i amb inestabilitat.

14 graus de diferència en 48 hores
Si mirem el mapa d’anomalia de temperatura d’avui i el comparem amb el que tindrem dilluns, la diferència és més que evident. Avui tenim valors d’entre 6 i 8° per sobre del que tocaria, mentre que dilluns en situem en mitjana o, fins i tot, un mica per sota de les que és habitual per l’època.

Anomalia de temperatura per aquest divendres.


Anomalia de temperatura per aquest dissabte.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: