Diumenge, 14 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Patí Vilafranca visita Sant Cugat amb l’objectiu de mantenir la imbatibilitat

Mentre el Patí és líder destacat, el Sant Cugat vol apurar les seves opcions de lluitar per la segona plaça, que ja té a 9 punts.

El Patí Vilafranca vol fer una passa més en el camí cap a l’OKLliga, en un sempre difícil desplaçament a la pista del Sant Cugat. Un equip que s’ha hagut de refer després del descens de l’any passat a la Plata, però que ha pogut reenganxar-se a la lluita pel playoff gràcies a la seva figura destacada, Pau Gilabert, que amb 25 dianes en 15 partits ja és el màxim golejador de la categoria.

Tot i això, el Sant Cugat, juntament amb el Vendrell, ja es troben a 9 punts de la segona plaça. Els perseguidors del Vilafranca s’han anat despenjant, i l’únic que encara aguanta una mica el tipus és el Vic, segon a cinc punts.

L’objectiu una setmana més és mantenir la imbatibilitat.

12 victòries i només 3 empats contra Cerdanyola, Vendrell i Vic. És el balanç per un Patí que es veu les cares amb el Sant Cugat aquest dissabte a les 20:30h, en directe per Ràdio Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: