Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un punt i tercera porteria a zero del FC Vilafranca davant el Tona

Un Vilafranca encara mermat per les lesions treia un punt davant el tercer classificat. Els de Santi Triguero obren 3 punts sobre el descens i diumenge tindran un duel clau davant el Girona B.

Empat a 0 del Vilafranca davant el Tona. Un resultat que allarga la bona ratxa de l’equip en l’inici de la segona volta: no va arribar la tercera victòria seguida, però sí la tercera porteria a zero.

No hi va haver gols, però no van faltar oportunitats. El que sí va faltar es punteria. Al primer temps, el Tona va avisar per partida doble, però Aumatell va desperdiciar una claríssima a tocar el descans.

El segon acte començava molt mogut, i només el travesser va evitar el gol visitant, quan només havien passat dos minuts.

El marcador no es va moure, fet que va permetre el Vilafranca treure un punt davant un rival que arribava tercer classificat i que a la primera volta va golejar els penedesencs.

El Vilafranca es sobreposava novament a les baixes per lesió (Cunill, Totti, Stephane, Olmo i els germans Toro). L’equip encarava el partit amb només 15 jugadors disponibles, i a les primeres de canvi Eric Ruiz també marxava lesionat. A més, l’últim reforç, Riad, encara no disposa del transfer i segueix sense ser alineable.

Els resultats de la zona baixa permeten el Vilafranca, 14è amb 23 ,obrir tres punts sobre el descens, que podrien ser sis, en cas de victòria aquest diumenge al camp del Girona B. El filial gironí és el primer dels tres que integren la zona vermella.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: