Diumenge, 14 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Presentat l’autocar que FC Vilafranca i Atlètic comparteixen des del passat cap de setmana

Les dues entitats disposaran d’un autocar decorat amb imatges identificatives de cada club. El vehicle s’emprarà, sobretot, en aquells desplaçaments més llargs.

Des del passat cap de setmana el FC Vilafranca i l’Atlètic Vilafranca disposen d’un autocar personalitzat, amb els colors d’ambdós clubs. Les dues entitats compartiran aquest autocar a l’hora de fer alguns dels desplaçaments de la temporada, especialment aquells més llargs, com el que realitzava el Vilafranca el passat diumenge a Riudarenes per jugar contra el Girona B.

Segons explicaven els presidents dels dos clubs a la presentació del vehicle, aquesta iniciativa ha de servir per impulsar les entitats i començar a caminar plegats en aquesta nova etapa, de major entesa.

També s’ha ideat com una eina de marketing que fomenti la visibilitat dels clubs cada vegada que l’autocar surti a la carretera.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: