Dimarts, 5 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Mor el crític teatral Joan Anton Benach

Mor el crític teatral Joan Anton Benach

Nascut a Vilafranca l’any 1936, va ser especialment conegut pels seus més de 30 anys de crítica teatral a les pàgines de La Vanguardia.

Joan Anton Benach va morir a Barcelona aquest dissabte. Als 30 anys ja era un respectat periodista, crític i columnista al Correo Catalán. El 1966 va ser co-fundador del el Grup Democràtic de Periodistes, que amb els anys passaria a ser el Col·legi de Periodistes de Barcelona. També va ser director entre 1976 i 1979 del programa Tot Art a TVE Catalunya des dels estudis de Miramar, i entre 1979 i 1983 va dirigir els Serveis de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona.

Foto: Pere Virgili

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: