Diumenge, 14 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’empat del Noia a Voltregà estreny la lluita per la segona posició de l’OKLliga

Els sadurninencs van treure un punt en la visita a Voltregà (2-2).

El Noia torna amb un punt d’una pista complicada com és l’Oliveras de la Riva de Sant Hipòlit després d’empatar a 2, en un partit que sap a poc pels sadurninencs. El partit s’ajornava fins aquest dimecres ja que el Voltregà jugava Europe Cup el darrer cap de setmana, guanyant a l’anada de quarts de final per 7-2 contra el Braga.

Durant la primera meitat el Noia Freixenet va monopolitzar les ocasions, però va faltar l’encert. Això va donar ales a un Voltregà que va marxar guanyant al descans gràcies a un llançament creuat d’Alex Rodríguez que ha sorprès Blai Roca quan quedaven escassos 5 minuts del primer acte.

A la segona meitat, el conjunt de la Capital del Cava empatava al minut ’32 amb una acció de Toni Salvadó, que es plantat dins l’àrea i ha superat Oriol Codony amb una finta. El de Torrelavit segueix protagonitzant un gran inici d’any de cara a gol, i ja suma 4 gols en els últims 5 partits.

Amb 1-1, gol fantasma de Jordi Bargalló, que no va pujar al marcador. Blai Roca evitava el gol local aturant una directa a Burgaya. I finalment era Xavi Rovira qui anotava l’1-2 aprofitant una recuperació d’Aleix Esteller dins l’àrea contrària. Només 8 segons després el Voltregà tornava a situar l’empat amb una punxada de Burgaya després d’una bola penjada per Èric Vargas.

A l’espera de que Barça i Calafell juguin el partit que queda pendent de la present jornada, el Noia es manté segon amb 35 punts. A tres es troba el Liceo i a quatre el Calafell, que recuperarà el partit contra el Barça el 18 de març.

Dissabte, a les 19.30h, el Noia rep la visita de l’Alcoi a l’Ateneu, en el partit de la vintena jornada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: