Divendres, 1 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Ajuntament de Vilafranca reasfaltarà 12 trams de via pública al llarg d’aquest mes de febrer

L’Ajuntament de Vilafranca reasfaltarà 12 trams de via pública al llarg d’aquest mes de febrer

A partir de dilluns que ve, 12 de febrer, i durant uns 10 dies aproximadament es farà una nova campanya de reasfaltatge de vies públiques a Vilafranca.

L’Ajuntament ha encarregat els treballs a una empresa especialitzada que els durà a terme en els propers dies. En total s’asfaltaran de nou uns 10.000 m2 de via pública amb un import de 229.000 €.

Les vies públiques afectades i les dates previstes són les següents. Carrera Salvador Espriu, tram entre carrers Carles Riba i J.V. Foix els dies 12-13 de febrer. Carrer Pare Martí Grivé, entre el 12 i el 14 de febrer. Carrer Assumpta Trens, tram entre Eugeni d’Ors i Pare Martí Grivé, del 12al 14 de febrer. Plaça de les Clotes del 13 al 15 de febrer. Carrer Mas i Jornet, tram entre carrers Nord i La Granada, del 13 al 15 de febrer. Carrer La Granada, tram entre carrers Mas i Jornet i Espirall del 13 al 16 de febrer. Carrer del Nord, tram entre carrers Igualada i Pati del Gall. Carrer La Granada, tram entre carrers Mas i Jornet i Igualada del 14 al 16 de febrer. Avinguda Pelegrina, trams entre carrer Subirats i pont sobre la via, entre el pont sobre la via i el carrer Sant Cugat Sesgarrigues i entre el carrer Sant Cugat Sesgarrigues i l’av. Barcelona del 19 al 21 de febrer. I finalment el carrer Dr. Fleming, tram entre carrers Miquel Torres i Dr. Pasteur del 21 al 22 de febrer.

Els treballs comportaran talls de trànsit en els trams afectats que estaran convenientment senyalitzats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: