Divendres, 10 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Inici de setmana primaveral, a l’espera de canvis importants a partir de divendres

L’ambient hivernal voldrà tornar a finals de setmana. Consulta la previsió meteorològica:

Encetem una setmana que ha començarà amb l’ambient primaveral que ens ha acompanyat durant tot el que portem d’hivern. Aquesta tarda de dilluns estarà marcada pel sol i quatre núvols prims que entelaran el cel. Tot plegat, amb unes temperatures màximes que s’aproparan els 20º.


Previsió per dilluns a la tarda.

De cara a dimarts, les temperatures ja voldran baixar un pèl, malgrat que les màximes continuaran mantenint-se altes. El cel romandrà pràcticament serè, amb l’entrada de més núvols a partir de mitja tarda. La mateixa situació es repetirà durant el matí de dimecres, ja que a la tarda les nuvolades aniran guanyant terreny deixant el cel pràcticament cobert.


Previsió per dimarts al matí.

Fred, vent i pluja: torna l’hivern a finals de setmana
A partir de mitjans i finals de setmana, serà quan tindrem un canvi de patró. Serà divendres el dia del canvi. Ens entarrà una massa freda provinent del nord que ens durà una clatellada important de les temperatures. A hores d’ara, podem assegurar amb certa fermesa que el fred estarà garantit. Ara bé, on hi ha discrepàncies amb els diferents models és en les precipitacions. Ara per ara, els mapes marquen més vent que pluja, exceptuant les comarques gironines, on les precipitacions podrien beneficar a aquesta zona. Com sempre diem, però, encara queden dies i, per tant, haurem de seguir amb atenció les pròximes actualitzacions.


Previsió a mitjà termini.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: