Diumenge, 14 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ibra Chakir farà el servei d’honor previ al Vilafranca – Escala

Els dos equips venen d’encaixar dures golejades el passat cap de setmana: el Vilafranca perdia 7-3 contra el Girona B, i l’Escala per 6-2 a Vilassar.

7 dies després de la desfeta a Riudarenes, el Vilafranca es tornarà a veure les cares amb un altre equip de terres gironines. Aquest diumenge, a les 12h, l’Escala visita el Municipal.

S’enfronten dos equips que la setmana passada van rebre dures golejades, tot i que arribaven en un bon moment. El Vilafranca queia 7-3 contra el Girona B, posant fi a una ratxa de quatre partits seguits puntuant. Per la seva banda, l’Escala queia derrotat per 6-2 en la visita al Vilassar. Fins diumenge passat, l’equip, des de gener sota les ordres d’Aday Benítez, encadenava sis jornades seguides sense perdre.

Ara, tots dos conjunts buscaran oblidar el que succeia en la jornada 21, i intentaran mirar endavant celebrant una victòria. Seria important pel Vilafranca, que ara mateix es troba només dos punts per sobre del descens. El rival d’aquesta setmana, una mica més tranquil, està separat per 5 punts respecte les tres últimes places.

El Vilafranca – Escala, ja ens assegura una imatge destacada fins i tot abans de començar: està previst que el recentment proclamat campió d’Espanya de marató, el vilafranquí, Ibra Chakir, realitzi el servei d’honor previ a l’inici del matx.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: